MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zanim wrzucimy mięso na patelnie, upewnijmy się, że jest...
fot. cottonbro Pexels.com

Najgorsze błędy podczas przyrządzania mięsa. Niektóre z nich mogą mieć wpływ na twoje zdrowie!

Wrzucanie mięsa na zimną patelnię

Zanim wrzucimy mięso na patelnie, upewnijmy się, że jest dobrze nagrzana. W przeciwnym razie mięso przywrze do powierzchni naczynia, rozwali się i będzie nieestetycznie wyglądać. Warto dodać niewielką ilość oleju, który także wymaga odpowiedniego nagrzania.

Zobacz również

Śmiertelny wypadek w Tatrach. Turysta wpadł do głębokiej szczeliny

Śmiertelny wypadek w Tatrach. Turysta wpadł do głębokiej szczeliny

Kolejni zielonogórzanie z kwalifikacjami na igrzyska olimpijskie w Paryżu!

Kolejni zielonogórzanie z kwalifikacjami na igrzyska olimpijskie w Paryżu!

Polecamy

„Miałem dużo szczęścia do nauczycieli”. Rozmowa z astronautą Sławoszem Uznańskim

ROZMOWA
„Miałem dużo szczęścia do nauczycieli”. Rozmowa z astronautą Sławoszem Uznańskim

Likwidacja świadectw z czerwonym paskiem? Polacy są przeciwni

Likwidacja świadectw z czerwonym paskiem? Polacy są przeciwni

Zabierasz leki do samolotu? Zobacz, o czym musisz pamiętać

Zabierasz leki do samolotu? Zobacz, o czym musisz pamiętać