MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marynowane skórki arbuza: Skórki z arbuza można marynować w...
fot. Pixabay

Jesz tylko czerwoną część arbuza? To błąd! Jego skórka ma wyjątkowe właściwości. Zobacz jakie, a już nigdy jej nie wyrzucisz!

Skórka od arbuza - jak wykorzystać ją w kuchni?

Marynowane skórki arbuza: Skórki z arbuza można marynować w zalewie octowej z dodatkiem przypraw, takich jak goździki, cynamon, imbir czy anyż. Marynowane skórki arbuza są pysznym dodatkiem do sałatek, kanapek, burgerów lub serwowane jako przystawka.

Zobacz również

Ukraina ma związane ręce, jeśli chodzi o atakowanie Rosjan. Jak to możliwe?

NOWE
Ukraina ma związane ręce, jeśli chodzi o atakowanie Rosjan. Jak to możliwe?

PFR żąda zwrotu subwencji od przedsiębiorców

NOWE
PFR żąda zwrotu subwencji od przedsiębiorców

Polecamy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz